Rendelés

Rendelés menete:

A mamadiva.hu oldalon található termékeket online lehet megrendelni vagy a webáruházon keresztül, vagy közvetelnül az info@mamadiva.hu e-mail címen.

A webáruházban nem kötelező a regisztráció, de nagyban elősegíti a rendelés nyomon követhetőségét.

A kosárba berakott és a pénztár oldalon elküldött megrendelésről mind a vevő, mind az eladó értesítést kap. A rendelés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül megtörténik a rendelés feldolgozása, amiről szintén e-mail útján értesül a vevő. A kiküldött e-mail információkat tartalmaz a rendelt termékekről köréről, a szállítási költségről, bérlés esetén a kaució összegéről, valamint az utaláshoz szükséges adatokról.

A csomag futárszolgálatnak való átadásakor szintén e-mailben értesül a vásárló.

 

Ruha és kiegészítők bérlése:

Minden esetben kaució kerül felszámításra, ami a termékek hibátlan és hiánytalan beérkezésekor kerül kifizetésre.

Kaució összege: 6.000 Ft,-. Sérült és hiányos termék visszaküldésekor a kaució teljes összege visszatartásra kerül!

A termékek a fotózás napjára vehetők bérbe. A vásárló felelőssége előzetesen tájékozódni a nem foglalt termékek köréről. Webáruházban leadott rendelés esetén a megjegyzés rovatba kérjük beleírni a fotózás dátumát, amit a visszaigazoló e-mailben tudunk megerősíteni, illetve elutasítani foglalt termék esetén. A csomag a fotózás napját megelőzően kerül kiszállításra 1 munkanappal, a visszaküldeni a terméket pedig a fotózást követő munkanapon (hétvége esetén hétfőn) kell. Ennek elmulasztása, illetve késedelmes teljesítése szintén a kaució visszatartásával jár.

 

Szállítás:

Szállításban partnerünk az MPL Futárszolgálat, díjai:

0 – 10.000 Ft-ig 1.530 Ft a szállítási költség,

10.000 Ft felett ingyen kiszállításra kerülnek a megrendelt termékek.

A megrendelt termékeket hétköznap 8:00-16:00 között tudjuk eljuttatni a futárszolgálaton keresztül a vásárlóhoz, ezért szállítási címnek olyan helyet kérünk megadni, ahol a vásárló át tudja venni a csomagot. A kiszállítás a megrendeléstől számított 1-3 munkanap, erről bővebb tájékoztatást a csomag összeállításakor tudunk adni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Személyes átvételi lehetőségre Szombathely területén van lehetőség.